Untitled
20 nov 2015
week 127: 13 t/m 19 november

Op 13 november hebben we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn we boodschappen gaan doen. Toen we net bij de Jan Linders waren, zei Laura: “Mama, ik moet op het potje”. Gelukkig mochten we even naar de wc, die boven was. Toen we weer in de winkel waren, vroeg Laura om Nijntje; die was op de wc blijven liggen… We zijn ’s middags met zijn drietjes naar de bibliotheek geweest. Toen we thuis waren, hebben Bas en Laura gezellig samen de nieuwe puzzels van de bieb gemaakt.
Op 14 november hebben we met zijn allen naar de intocht van Sinterklaas op televisie gekeken. ’s Middags zijn we met zijn vieren gymschoenen en broeken voor Bas gaan kopen. We zijn nog even gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, waar Bas en Laura fijn gespeeld hebben. ’s Avonds hebben Bas en Laura hun schoen gezet. Ze hebben rondjes gerend, terwijl ze Sinterklaas Kapoentje zongen. Nadat ze in bad geweest waren, wilden ze gaan kijken of Zwarte Piet al geweest was ;-). Dat was niet zo en dus hebben ze nog maar een keer een liedje gezongen.
Bas en Laura waren zo blij toen ze op 15 november zagen dat er een cadeautje bij hun schoenen lag! ’s Middags zijn we naar de intocht van Sinterklaas in Deurne gaan kijken. Het was jammer dat het regende, maar toch vonden Bas en Laura het erg leuk. Oom Tom, tante Maartje en Eline kwamen met ons mee naar Sinterklaas kijken. Er was een Pietenband die muziek maakte, en er waren Pieten die pepernoten uitdeelden. Toen Sinterklaas weer weg was, zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Op 16 november hebben Laura en ik Bas naar de Kleuterschool gebracht, waar hij vanmorgen mocht gaan oefenen. Laura heeft even de klas rondgewandeld. Thuis heeft ze een paar keer gevraagd: “Zullen we Basje weer gaan halen?” Na de lunch heb ik Bas en Laura naar opa en oma Van Aerle gebracht, omdat ik naar het ziekenhuis moest voor controle van mijn vinger. Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
We hebben op 17 november Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we boodschappen gedaan. Helaas vond Laura het toiletbezoek bij de Jan Linders van vorige keer leuk, want nu zei ze dat ze weer naar de wc moest. Ik heb het deze keer maar aan een andere medewerker gevraagd. Vanmorgen heb ik bij Laura de eerste waterpokken ontdekt. Bas zei tegen Laura: “Het is niet zo heel erg, Laura, je kunt nog gewoon op de loopfiets, en puzzelen, en televisie kijken…” en toen zei Laura: “En mee naar de stort” ;-)
Bas en Laura hebben op 18 november fijn buiten gespeeld. ’s Middags zijn we met zijn drietjes naar het speeltuintje met de Olifantenglijbaan gewandeld.
Op 19 november is Laura bij Mark gebleven (die was langer thuis omdat hij eerst naar de tandarts moest) toen ik Bas naar de kleuterschool bracht. Ze zit nu echt heel erg onder (vooral onder haar haren, in haar gezicht en tussen haar billetjes), maar ook op haar buik en rug) en heeft veel jeuk. Ze heeft regelmatig op de bank gelegen. ’s Middags hebben Bas en Laura een tijdje bij ons op bed een film liggen kijken, maar Laura was al snel in slaap gevallen. We hebben daarna met zijn drietjes koekjes gebakken. Na het avondeten is Laura lekker in een bad met zemelenextract geweest. Dat verzachtte de jeuk wat.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative